afb-boven-titel

Over Sloopbedrijf S de Vries B.V.

Sinds 2007 is sloopbedrijf S de Vries B.V een bloeiend bedrijf met hart voor het vak, actief in het vastgoedonderhoud, woningbouw, aannemersbedrijven, zowel in de sloop als in de schoonmaak. De gedrevenheid en de precisie waarmee iedere klus tot uitvoering gebracht wordt van A tot Z, kenmerkt onze werkwijze. Dit zorgt ervoor dat klanten ons bedrijf omschrijven als klantgericht, efficiënt, innovatief en resultaatgericht.

Een goed begin is het halve werk. Een goede voorbereiding is essentieel. Bij S de Vries BV schakelen we snel, leveren input, zijn we flexibel en zorgen we voor korte en duidelijke communicatielijnen. We zorgen voor duidelijkheid en overzicht met concrete afspraken en werkomschrijvingen. Door onze oplossingsgerichte werkwijze voeren we zowel kleine als grote projecten uit.

afb-boven-titel

Wat kunt u verwachten?

Wilt u dat het slopen geen vertraging oploopt en werken met de specialist op dit gebied? Wat kunt u verwachten als u met ons samen werkt:

  • Projecten verlopen snel en efficiënt
  • Medewerkers kunnen zich focussen op hun eigen specialisme
  • Het project wordt bouwschoon opgeleverd
  • U houdt gemotiveerde medewerkers
  • Bij S de Vries BV schakelen we snel, leveren input, zijn we flexibel en zorgen we voor korte en duidelijke communicatielijnen.